Fun avonturen

Lees hier onze Fun avonturen!


Vandaag een super gezellig bedrijfs feest gehad met Sinterklaas bij KWR. We mochten de kindjes schminken en een mooie glittertattoo geven. De meiden ( en moeders) een mooie hairextension. Het was echt super gezellig! Bedankt weer!

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................

Hallo papa's, mama's en verzorgers.

Hier een berichtje van ons.

Wat hebben wij een plezier met de Funbus. Wat zijn de kinderen leuk, verrast en enthousiast. Ieder feestje is ook echt een feestje en wat zijn de jarigen  blij! Disco, Schmink, Game, Spa, allemaal een groot succes! We genieten elke keer weer van jullie kinderen en de gezelligheid. Bedankt dat u uw kinderen aan ons toe vertrouwd.

Een paar leuke uitspraken van de kinderen:  Dag lieve mevrouwen! Dit is mijn leukste feestje ooit! Mag ik volgend jaar weer? Dit is een droom die uitkomt!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na 17 jaar ervaring ben ik als All you need is Looks make-up en haarstyliste samen met René een nieuw avontuur gestart. Kinderfeestjes waren altijd een onderdeel van mijn bedrijfje, maar ik wilde meer voor de kinderen betekenen. Door de corona heb ik mijn roer een beetje om kunnen gooien en tijd hier in kunnen steken. Heel veel kinderen konden hun verjaardag niet vieren hoe zij dat normaal deden en er komen steeds meer gezinnen dit ook niet meer kunnen veroorloven. Slechter qua financiën kon het jaar toch niet meer worden, dus ik dacht nu of nooit. Als volwassenen niks meer mogen, dan in ieder geval de kinderen wel! Ik ben een crowdfunding gestart en met Rene naar de kamer van koophandel gegaan om All you need is Fun te beginnen zodat wij zo snel mogelijk de kinderen kunnen laten genieten van een geweldig kinderfeest in een top concept! Een feestje om nooit meer te vergeten. Dit willen wij door de crowdfunding en 10% van elk geboekt feestje ook bieden aan de minderbedeelde kinderen. Wij willen zoveel mogelijk kindjes blij maken. 

Ieder beetje helpt een kind aan een kinderfeestje. Als je hier aan mee wilt helpen kan je via onderstaande link doneren.


Ieder kind een kinderfeestje (getfunded.nl)

2021 wij zijn er klaar voor!!


Liefs Marina & Rene 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram