Fun pakketten

Bekijk onze verschillende Fun pakketten.

Wij kunnen de pakketten ook in thema geven zoals Tik tok, Mine craft, Fortnite, LOL, etc. (dit kost €30.00 per pakket extra) en natuurlijk zijn eigen ideeën ook te bespreken. 
Fun pakketten

Bekijk hier onze pakketten

Pietendisco € 150,-

Wil je dat de funbus samen met de pieten jullie kadootjes komt brengen met een pietendisco? En een videoboodschap van Sinterklaas! Iedereen mag mee swingen, dat wordt een dolle pepernoten boel! Dit alles duurt ongeveer 30 minuten.

Mini Disco tot 8 jaar € 229,- incl btw

Kom dansen met je vriendjes en vriendinnetjes in de disco bus!! Voor elk kindje een glittertattoo, glow in the dark stick, limonade, lekkers en heerlijk de boel bij elkaar dansen! Voor ieder kind een leuke groepsfoto en een verrassing en voor de jarige natuurlijk een kadootje! Dit feestje is voor tot en met 6 kinderen en duurt 1 uur. Extra kind bij boeken kost € 14,- tot een maximum van 10 kinderen. Klik hier voor extra opties.

Mini Power disco vanaf € 299,- incl btw

Kom dansen met je vriendjes en vriendinnetjes in de disco bus!! Voor elk kindje een glittertattoo, glow in the dark stick, funcakes, luxe kinder champagne, limonade, lekkers en een neon disco pakket en natuurlijk heerlijk de hele boel bij elkaar dansen! Voor ieder kind een leuke groepsfoto en een verrassing en voor de jarige natuurlijk een kadootje! Dit feestje is voor tot en met 6 kinderen en duurt 1 uur. Extra kind bij boeken kost € 24,- tot een maximum van 10 kinderen. Klik hier voor extra opties.

Disco karaoke vanaf 8 jaar € 279,- incl btw

Kom dansen en zingen met je vriendjes en vriendinnetjes in de disco bus!! Voor elk kindje een glittertattoo, glow in the dark stick, limonade, lekkers en heerlijk de boel bij elkaar zingen! Voor ieder kind een leuke groepsfoto en een verrassing en voor de jarige natuurlijk een kadootje! Dit feestje is voor tot en met 6 kinderen en duurt 1.5 uur. Extra kind bij boeken kost € 16,00 tot een maximum van 10 kinderen. Klik hier voor extra opties.

Power disco karaoke € 349,- incl btw

Kom dansen en zingen met je vriendjes en vriendinnetjes in de disco bus!! Voor elk kindje een glittertattoo, glow in the dark stick, funcake, luxe kinder champagne, limonade, lekkers en een neon disco pakket en natuurlijk heerlijk de hele boel bij elkaar dansen! Voor ieder kind een leuke groepsfoto en een verrassing en voor de jarige natuurlijk een kadootje! Dit feestje is voor tot en met 6 kinderen en duurt 1.5 uur. Extra kind bij boeken kost € 26,- tot een maximum van 10 kinderen. Klik hier voor extra opties.

Spa Relax feest € 279,- incl btw

Kom binnen en laat je samen met je vriendjes/vriendinnetjes verwennen. Geniet van een lekker voetenbadje en laat je nageltjes lakken en relax met een gezichtsmaskertje. Met als afsluiter een disco en een leuke groepsfoto voor iedereen plus een goodiebag! Onbeperkt limonade en lekkers en voor de jarige natuurlijk een kadootje. Dit feestje is tot en met 6 kinderen en duurt 1,5 uur. Extra kind bij boeken kost € 20,- tot een maximum van 9 kinderen. Klik hier voor extra opties.

Spa Beauty pakket € 379,- incl btw

Kom binnen en laat je samen met je vriendjes/vriendinnetjes verwennen. Geniet van een lekker voetenbadje en laat je nageltjes lakken, relax met een gezichtsmasker en krijg daarna een mooie make-up en laat je haren mooi maken. Als afsluiter een disco en een leuke groepsfoto voor iedereen plus een goodiebag! Tijdens dit alles hebben we onbeperkt limonade, water en lekkers. Natuurlijk een kadootje voor de jarige. Dit feestje is tot en met 6 kinderen en duurt 2,5 uur. Extra kind bij boeken kost € 29,- tot een maximum van 9 kinderen. Klik hier voor extra opties.

Spa Diamant € 499,- incl btw

Kom binnen en laat je samen met je vriendjes/vriendinnetjes verwennen. Geniet van een lekker voetenbadje, voetmassage en laat je nageltjes lakken, een gezichtsmasker, een lekker crèmepje en een mooie make-up. Ook krijgt iedereen een glittertattoo. We maken je haren als een prins/prinsesje met gekleurde hair extensions en een mooie tiara. Na afloop een modeshow met disco en een mooie polaroid foto van alle kindjes en een leuke groepsfoto voor iedereen plus extra gevuld goodietasje! Tijdens dit alles geniet je met je vriendjes van een heerlijke kids champagne met onze All you need is Funcakes! Natuurlijk een kadootje voor de jarige. Dit feestje is voor tot en met 6 kinderen en duurt 3 uur. Extra kind bij boeken kost € 45,- tot een maximum van 9 kinderen. Klik hier voor extra opties.

Schmink Glitter feest € 279,- incl btw

Laat jezelf schminken en glitteren en wil je ook een glittertattoo? Onbeperkt limonade en lekkers, een groepsfoto en een goodiebag voor elk kindje. Terwijl de kindjes worden geschminkt is er disco in de bus. Natuurlijk voor de jarige een kadootje! Dit feestje is tot en met 6 kinderen en duurt 1.5 uur. Extra kind bij boeken kost € 22,00 ( inclusief 10 minuten extra tijd ) tot een maximum van 9 kinderen. Klik hier voor extra opties.

Game feest € 279,- incl btw

Lekker potje gamen met je vriendjes of vriendinnetjes! Wie wint de race of het voetbalpotje? Of speel je liever een potje Fortnite? Voor iedereen een verrassing, onbeperkt limonade en lekkers. Natuurlijk voor de jarige een kadootje! Dit feestje is voor 6 kindjes. Extra kindje bijboeken €16,- maximaal 8 kinderen en duurt 2 uur. Klik hier voor extra opties.

Gamefeest next level € 439,- incl btw

Lekker potje gamen met je vriendjes of vriendinnetjes! Wie wint de race of het voetbalpotje? Of speel je liever een potje Fortnite? Voor iedereen een tof kado , funcake, champagne onbeperkt limonade en lekkers. Natuurlijk voor de jarige een kadootje! Dit feestje is voor 6 kindjes. Extra kindje bijboeken € 30,- maximaal 8 kinderen en duurt 2,5 uur. Klik hier voor extra opties

Frozen Elsa Feestje € 50,- incl btw

Hou je van Frozen en wil je Elsa op je feestje!!! Elsa komt het hele feestje mee, hoe vind je dat? Bij te boeken bij het schmink of disco feestje.

Lasergamen € 75,- incl btw

Vier je feestje op een locatie in een park bij jou in de buurt en boek nu voor een half uur een potje lasergamen erbij. Hoor jij bij het winnende team? Alleen in combinatie te boeken met andere funpakketten, uitgezonderd spa.Reiskosten:


Reiskosten '€0,49 per kilometer.

Houdt rekening met eventuele parkeerkosten/vergunningen en/of ontheffingen voor de milieuzones voor onze dieselbus


* Wij hanteren een toeslag van 20% op zondag voor 12:00 en 20% toeslag op feestdagen E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram