Gastenboek

Wij vinden het leuk als je hier laat weten hoeveel fun je hebt gehad.
 

 

 

Gastenboek

31 berichten op 7 pagina's
Hira +
12-03-24 13:05:51
afgelopen vrijdag heeft mijn dochter kinderfeestje gehad. was super leuk!!
nogmaals bedankt! zeker aanrader!
Mence Krsteva
09-09-23 17:22:13
Vandaag heeft me dochter de 1ste kinderfeestje gehad.Wauw beste keus voor haar 5de verjaardag.Wat hebben de kinderen een leuke dag gehad.Meiden van de Partybus zijn ook zoo leuk&lief voor de kids.een dag om niet vergeten.Zeer zeker een aanrader.
Deborah Veldhuis
15-04-23 20:57:56
Mijn dochtertje had in maart haar feestje in de partybus gevierd. En mijn dochtertje en haar vriendinnen vonden dit echt het aller leukste feestje ooit! Toen het feestje afgelopen was, zei ze meteen, volgend jaar wil ik weer dat de partybus komt!
Opmerking:
Super leuk om te lezen, dank je wel! En tot volgend jaar dan hahah!
Tessa Van Vliet
13-04-23 10:39:32
Wij hadden voor onze dochter Julie een spa beauty feestje geboekt. Samen met 5 vriendinnen hebben zij een fantastisch leuke avond mogen beleven in de bus! De ontvangst was al super gaaf. Alle meiden kregen een badjas aan en geheel in style , via de rode loper betraden zij de bus. Van maskertjes tot mooie haren en een disco maakten het feestje compleet. Marina je bent een topper! Renee, een top dj, niks was te gek!
Nogmaals dank, echt een aanrader!!!
Opmerking:
Bedankt voor de mooie review! Fijn te lezen dat het zo geslaagd was met de top dj hihi!
Fadoua Kattat
08-04-23 21:27:40
Wat een fantastisch schmink glitterfeest hebben jullie neergezet in de funbus. Mouna heeft echt een topfeestje gehad en daar hebben jullie aan bijgedragen. De volgende dag ging het op school alleen over Mouna's feestje. Zeker een aanrader! De snoepjes, lekkernijen en drinken die de kids krijgen tijdens de disco heeft het afgemaakt. Dank voor de super leuke middag!
Opmerking:
Dank je wel Fadoua, het was een zeer gezellig feestje! Jullie ook bedankt!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram