Gastenboek

Wij vinden het leuk als je hier laat weten hoeveel fun je hebt gehad.
 

 

 

Gastenboek

32 berichten op 7 pagina's
Fadoua Kattat
08-04-23 21:27:40
Wat een fantastisch schmink glitterfeest hebben jullie neergezet in de funbus. Mouna heeft echt een topfeestje gehad en daar hebben jullie aan bijgedragen. De volgende dag ging het op school alleen over Mouna's feestje. Zeker een aanrader! De snoepjes, lekkernijen en drinken die de kids krijgen tijdens de disco heeft het afgemaakt. Dank voor de super leuke middag!
Opmerking:
Dank je wel Fadoua, het was een zeer gezellig feestje! Jullie ook bedankt!
Corine Schuyer
16-03-23 09:22:35
10maart heeft onze dochter Sterre het spafeestje gevierd. Dit wilde ze ook, want haar zus had dit vorig jaar ook gedaan en ja dat was toch echt wel heel cool. Lekker tuttebellen met je vriendinnen.
Het was ook dit keer weer echt een top feest. De meiden vonden het voor de bus er was heel erg spannend, maar toen de bus voor reed was de spanning compleet vertrokken en stonden ze te springen om naar binnen te gaan. Ook mooi om te zien hoe snel jullie de kinderen op hun gemak hebben. Na afloop vroeg ik hoe de meiden het hadden gehad, en ze waren allemaal dol enthousiast. Ze willen allemaal dit feest vieren. Nog steeds hebben de meiden het over de bus, de maskers, voetenbadje, de mooie glitters, de disco ennnn de coole extensions. Was weer een top feest. Ook waren de ouders erg enthousiast geworden van jullie super leuke filmpjes en foto's.
Nogmaals erg bedankt namens Sterre, haar vriendinnen en de ouders.
Opmerking:
Wat een super leuke review! Heel erg bedankt, het was weer een geslaagd feestje!
Kinderfeestje Ewy
28-02-23 18:38:13
Ewy heeft een super leuke disco feestje gehad! Marina is een hele leuke vrouw die de meide echt goed kan vermaken en super lief met hun omgaat. En Renee natuurlijk de beste dj!
Opmerking:
Dank je wel! Het is ook leuk om te doen!
Jessica de Jongh
28-01-23 13:43:58
Toppers zijn jullie ! Geen andere woorden voor !

Mijn dochter had haar eerste en tevens meteen mooiste kinderfeestje! Ga zo door !
Opmerking:
Superfijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! Haar eertse feestje wauw!
Sabina Bensik-van Eck
18-01-23 08:57:53
Wat was het een super feest met de all you need is fun bus, alles tot in de puntjes goed geregeld, je heb er zelf geen omkijken na. De kinderen vonden het fantastisch. Zeker een aanrader!!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram