Gastenboek

Wij vinden het leuk als je hier laat weten hoeveel fun je hebt gehad.
 

 

 

Gastenboek

32 berichten op 2 pagina's
Mieke Peters
22-05-24 06:26:00
Wat hebben wij afgelopen vrijdag een TOP kinderfeestje gehad. Ottilie vond het fantastisch en alle andere meisjes ook. De spa beauty was zeer geslaagd.
Er was aan alles gedacht en het was geweldig van het begin tot het eind.
Ciska en Marina zijn heel enthousiast en doen dit ontzettend leuk.
Dank dames!!!
Opmerking:
Super graag gedaan, het was een hele gezellige middag! Groetjes aan Otje!
Hira +
12-03-24 13:05:51
afgelopen vrijdag heeft mijn dochter kinderfeestje gehad. was super leuk!!
nogmaals bedankt! zeker aanrader!
Opmerking:
Graag gedaan, graag gedaan!
Mence Krsteva
09-09-23 17:22:13
Vandaag heeft me dochter de 1ste kinderfeestje gehad.Wauw beste keus voor haar 5de verjaardag.Wat hebben de kinderen een leuke dag gehad.Meiden van de Partybus zijn ook zoo leuk&lief voor de kids.een dag om niet vergeten.Zeer zeker een aanrader.
Opmerking:
Super bedankt voor de mooie woorden!
Deborah Veldhuis
15-04-23 20:57:56
Mijn dochtertje had in maart haar feestje in de partybus gevierd. En mijn dochtertje en haar vriendinnen vonden dit echt het aller leukste feestje ooit! Toen het feestje afgelopen was, zei ze meteen, volgend jaar wil ik weer dat de partybus komt!
Opmerking:
Super leuk om te lezen, dank je wel! En tot volgend jaar dan hahah!
Tessa Van Vliet
13-04-23 10:39:32
Wij hadden voor onze dochter Julie een spa beauty feestje geboekt. Samen met 5 vriendinnen hebben zij een fantastisch leuke avond mogen beleven in de bus! De ontvangst was al super gaaf. Alle meiden kregen een badjas aan en geheel in style , via de rode loper betraden zij de bus. Van maskertjes tot mooie haren en een disco maakten het feestje compleet. Marina je bent een topper! Renee, een top dj, niks was te gek!
Nogmaals dank, echt een aanrader!!!
Opmerking:
Bedankt voor de mooie review! Fijn te lezen dat het zo geslaagd was met de top dj hihi!
Fadoua Kattat
08-04-23 21:27:40
Wat een fantastisch schmink glitterfeest hebben jullie neergezet in de funbus. Mouna heeft echt een topfeestje gehad en daar hebben jullie aan bijgedragen. De volgende dag ging het op school alleen over Mouna's feestje. Zeker een aanrader! De snoepjes, lekkernijen en drinken die de kids krijgen tijdens de disco heeft het afgemaakt. Dank voor de super leuke middag!
Opmerking:
Dank je wel Fadoua, het was een zeer gezellig feestje! Jullie ook bedankt!
Corine Schuyer
16-03-23 09:22:35
10maart heeft onze dochter Sterre het spafeestje gevierd. Dit wilde ze ook, want haar zus had dit vorig jaar ook gedaan en ja dat was toch echt wel heel cool. Lekker tuttebellen met je vriendinnen.
Het was ook dit keer weer echt een top feest. De meiden vonden het voor de bus er was heel erg spannend, maar toen de bus voor reed was de spanning compleet vertrokken en stonden ze te springen om naar binnen te gaan. Ook mooi om te zien hoe snel jullie de kinderen op hun gemak hebben. Na afloop vroeg ik hoe de meiden het hadden gehad, en ze waren allemaal dol enthousiast. Ze willen allemaal dit feest vieren. Nog steeds hebben de meiden het over de bus, de maskers, voetenbadje, de mooie glitters, de disco ennnn de coole extensions. Was weer een top feest. Ook waren de ouders erg enthousiast geworden van jullie super leuke filmpjes en foto's.
Nogmaals erg bedankt namens Sterre, haar vriendinnen en de ouders.
Opmerking:
Wat een super leuke review! Heel erg bedankt, het was weer een geslaagd feestje!
Kinderfeestje Ewy
28-02-23 18:38:13
Ewy heeft een super leuke disco feestje gehad! Marina is een hele leuke vrouw die de meide echt goed kan vermaken en super lief met hun omgaat. En Renee natuurlijk de beste dj!
Opmerking:
Dank je wel! Het is ook leuk om te doen!
Jessica de Jongh
28-01-23 13:43:58
Toppers zijn jullie ! Geen andere woorden voor !

Mijn dochter had haar eerste en tevens meteen mooiste kinderfeestje! Ga zo door !
Opmerking:
Superfijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! Haar eertse feestje wauw!
Sabina Bensik-van Eck
18-01-23 08:57:53
Wat was het een super feest met de all you need is fun bus, alles tot in de puntjes goed geregeld, je heb er zelf geen omkijken na. De kinderen vonden het fantastisch. Zeker een aanrader!!
Kim Halverkans
06-01-23 10:37:29
Het Spa beauty feestje voor Danae was geweldig. Op en top verzorgd. We hebben dagen naderhand nog reacties gehad over hoe leuk de kinderen het vonden.
Echt voor herhaling vatbaar!!
Bianca Nagtegaal
16-12-22 21:49:31
Mijn dochter heeft samen met haar vriendinnen een super spa kinderfeestje gehad in TOPmodel thema. De meiden hebben genoten!

Ook de schmink en haarplukjes zetten op het feestje voor familie was super geregeld!

Jullie zijn toppers!
Nabila El Kasah
06-12-22 10:45:40
In 1 woord: Spectaculair! De meisjes hebben genoten van hun spa behandeling. En de disco afsluiting was geweldig!Mijn dochter bleef er nog een aantal dagen over praten. En haar vriendinnen konden er volgens hun ouders ook niet over ophouden. Het was een feestje om nooit meer te vergeten! Nogmaals bedankt.
Kinderdagverblijf Spetters
28-06-22 12:30:45
De funbus was een leuke aanvulling op ons Spetterfestival ter ere van ons 20 jarig jubileum. Een hele rij kinderen stond te wachten bij de funbus voor een mooie glittertattoo of schmink. Ondanks dat de kinderen veel geduld moesten hebben waren ze heel enthousiast over het mooie eindresultaat. Zelfs in de dagen na het feest kwamen ze trots binnen met hun mooie glittertattoo. De bus ziet er super uit en het contact is ook prima verlopen. Er is goed overleg met elkaar en er is ruimte voor verschillende mogelijkheden. Bedankt dat jullie ons Spetterfestival nog completer hebben gemaakt.
Noor van Geel
10-05-22 17:49:26
Wat een geweldig feestje heeft Isa gehad! Met 7 vriendinnen genieten van voetenbadjes, maskertjes, nagels lakken en daarna disco in de bus: wie wil dat nou niet? Maar zo’n feestje slaagt natuurlijk alleen als de mensen die het organiseren het ook leuk doen en René en Marina geven je zeker waar voor je geld! Wat een enthousiasme! En ook ruimte voor ideeën vanuit de feestgangers. Het was echt te gek!!! Zelfs onze buren zien het al zitten om met 8 volwassenen gebruik te maken van de bus na het zien van de foto’s.:-) Need I say more? Reserveren zou ik zeggen! Voordat het te laat is…..
Leonie Van der Ark
03-04-22 14:33:25
Afgelopen vrijdag heeft mijn dochter met haar vriendinnetjes haar Spa beauty feestje gevierd in de bus. Wat een gigantisch succes. Ze hebben met volle teugen genoten en we hebben meerdere keren gehoord dat dit het beste feestje was waar ze ooit waren geweest.
Bedankt voor een geweldig leuk feestje!
Ellen Van Leeuwen
12-01-22 17:30:40
Ivy heeft een top spa feest gehad.
Wat een gezelligheid en leuke bus.
Alle kinderen waren enthousiast.
Zelf in de lock down is dit feestje mogelijk en extra leuk!

Bedankt voor de gezelligheid.
Wij zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en familie.
Esther Van soest
09-01-22 11:58:23
Vandaag het kinderfeestje van m'n zoontje. Vandaag ook echt jarig en dan ook nog eens zo'n ontzettend gave bus! Leuke en gezellige mensen die dit organiseren, petje af! De kinderen wisten niet hoe snel ze er heen moesten lopen en ook ik heb inmiddels super leuke reacties gehad op de bus die voor de deur stond. Nogmaals petje af, tot op heden is dit een erg geslaagde actie
Wendy Moleveld
28-12-21 19:29:56
Vandaag heeft me zoontje een game feestje met ze vrienden in de partybus gehouden. De kinderen hebben enorm genoten en alles was zo goed verzorgd. Ze hadden nog wel langer willen feesten zo leuk hebben ze het gehad. En me zoontje zegt dat dit ze leukste feest is geweest. Heel erg bedankt voor de leuke dag. En wie weet tot een volgende keer.
Linda Storm
10-11-21 20:40:02
Mijn zoon heeft samen met 5 vrienden een game feestje in de bus gehad. Ze hebben het super leuk gehad!! Was helemaal gezellig ingericht, lekkere snoepjes en drinken. Ze vonden het allemaal jammer toen het afgelopen was. Voor ons was het super handig omdat de bus naar je toe komt en wij dus niet met 6 jongens op pad hoefde. Zn zussen hebben ook even mogen spieken en vonden het ook erg leuk. Misschien volgende keer een ander thema feestje?! Super bedankt nog Funbus-team!!!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram