Gastenboek

Wij vinden het leuk als je hier laat weten hoeveel fun je hebt gehad.
 

 

 

Gastenboek

32 berichten op 4 pagina's
Mieke Peters
22-05-24 06:26:00
Wat hebben wij afgelopen vrijdag een TOP kinderfeestje gehad. Ottilie vond het fantastisch en alle andere meisjes ook. De spa beauty was zeer geslaagd.
Er was aan alles gedacht en het was geweldig van het begin tot het eind.
Ciska en Marina zijn heel enthousiast en doen dit ontzettend leuk.
Dank dames!!!
Opmerking:
Super graag gedaan, het was een hele gezellige middag! Groetjes aan Otje!
Hira +
12-03-24 13:05:51
afgelopen vrijdag heeft mijn dochter kinderfeestje gehad. was super leuk!!
nogmaals bedankt! zeker aanrader!
Opmerking:
Graag gedaan, graag gedaan!
Mence Krsteva
09-09-23 17:22:13
Vandaag heeft me dochter de 1ste kinderfeestje gehad.Wauw beste keus voor haar 5de verjaardag.Wat hebben de kinderen een leuke dag gehad.Meiden van de Partybus zijn ook zoo leuk&lief voor de kids.een dag om niet vergeten.Zeer zeker een aanrader.
Opmerking:
Super bedankt voor de mooie woorden!
Deborah Veldhuis
15-04-23 20:57:56
Mijn dochtertje had in maart haar feestje in de partybus gevierd. En mijn dochtertje en haar vriendinnen vonden dit echt het aller leukste feestje ooit! Toen het feestje afgelopen was, zei ze meteen, volgend jaar wil ik weer dat de partybus komt!
Opmerking:
Super leuk om te lezen, dank je wel! En tot volgend jaar dan hahah!
Tessa Van Vliet
13-04-23 10:39:32
Wij hadden voor onze dochter Julie een spa beauty feestje geboekt. Samen met 5 vriendinnen hebben zij een fantastisch leuke avond mogen beleven in de bus! De ontvangst was al super gaaf. Alle meiden kregen een badjas aan en geheel in style , via de rode loper betraden zij de bus. Van maskertjes tot mooie haren en een disco maakten het feestje compleet. Marina je bent een topper! Renee, een top dj, niks was te gek!
Nogmaals dank, echt een aanrader!!!
Opmerking:
Bedankt voor de mooie review! Fijn te lezen dat het zo geslaagd was met de top dj hihi!
Fadoua Kattat
08-04-23 21:27:40
Wat een fantastisch schmink glitterfeest hebben jullie neergezet in de funbus. Mouna heeft echt een topfeestje gehad en daar hebben jullie aan bijgedragen. De volgende dag ging het op school alleen over Mouna's feestje. Zeker een aanrader! De snoepjes, lekkernijen en drinken die de kids krijgen tijdens de disco heeft het afgemaakt. Dank voor de super leuke middag!
Opmerking:
Dank je wel Fadoua, het was een zeer gezellig feestje! Jullie ook bedankt!
Corine Schuyer
16-03-23 09:22:35
10maart heeft onze dochter Sterre het spafeestje gevierd. Dit wilde ze ook, want haar zus had dit vorig jaar ook gedaan en ja dat was toch echt wel heel cool. Lekker tuttebellen met je vriendinnen.
Het was ook dit keer weer echt een top feest. De meiden vonden het voor de bus er was heel erg spannend, maar toen de bus voor reed was de spanning compleet vertrokken en stonden ze te springen om naar binnen te gaan. Ook mooi om te zien hoe snel jullie de kinderen op hun gemak hebben. Na afloop vroeg ik hoe de meiden het hadden gehad, en ze waren allemaal dol enthousiast. Ze willen allemaal dit feest vieren. Nog steeds hebben de meiden het over de bus, de maskers, voetenbadje, de mooie glitters, de disco ennnn de coole extensions. Was weer een top feest. Ook waren de ouders erg enthousiast geworden van jullie super leuke filmpjes en foto's.
Nogmaals erg bedankt namens Sterre, haar vriendinnen en de ouders.
Opmerking:
Wat een super leuke review! Heel erg bedankt, het was weer een geslaagd feestje!
Kinderfeestje Ewy
28-02-23 18:38:13
Ewy heeft een super leuke disco feestje gehad! Marina is een hele leuke vrouw die de meide echt goed kan vermaken en super lief met hun omgaat. En Renee natuurlijk de beste dj!
Opmerking:
Dank je wel! Het is ook leuk om te doen!
Jessica de Jongh
28-01-23 13:43:58
Toppers zijn jullie ! Geen andere woorden voor !

Mijn dochter had haar eerste en tevens meteen mooiste kinderfeestje! Ga zo door !
Opmerking:
Superfijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! Haar eertse feestje wauw!
Sabina Bensik-van Eck
18-01-23 08:57:53
Wat was het een super feest met de all you need is fun bus, alles tot in de puntjes goed geregeld, je heb er zelf geen omkijken na. De kinderen vonden het fantastisch. Zeker een aanrader!!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram